FIDEUS A LA CASSOLA
Ingredients

- 250 gr. de fideus
- 250 gr. de tomàquet triturat
- 1 Ceba
- 1 pebrot verd
- 6 esparracs verds
- 2 Alls
- Julivert
- 1 ½ d'aigua o brou(mes o menys)
- Una botifarra blanca crua
- Un ou
- Farina de galeta
- Farina blanca
- Oli
- sal
Preparació
Traieu la pell de les botifarres i barregeu-hi un ou batut, una mica de farina de galeta, un all picat i julivert . Seguidament passeu a fer les mandonguilles, les enfarineu i fregiu en una paella amb oli. Quant estiguin cuites les traieu del foc i reserveu. Fregiu el pebrot i els esparracs, els reserveu i seguidament feu el sofregit de ceba i tomàquet en el mateix oli. Quan aquest estigui ben confitat i tireu un raig de llet i la picada d'all i julivert. Poseu tots el ingredients en una cassola (També i podeu posà bolets fregits prèviament) i tireu-hi l’aigua calenta i els deixeu bullir a foc mitja durant 15 o 20 minuts.(El temps varia segons el gust de cadascú del punt de cocció dels fideus)
Hola,
ResponEliminaHe vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Bernat
Lestevesreceptes.cat
Hola!! T'he atorgat el premi Best Blog!!
ResponEliminaFelicitats!!
http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html
Oh! Fa temps que tenc ganes de fer-ne.
ResponElimina