Translate

diumenge, 27 de gener de 2013


FIDEUS A LA CASSOLA


Ingredients

  •        250 gr. de fideus
  •        250 gr. de tomàquet triturat
  •        1 Ceba
  •        1 pebrot verd
  •        6 esparracs verds
  •        2 Alls
  •        Julivert
  •        1 ½ d'aigua o brou(mes o menys)
  •      Una botifarra blanca crua
  •        Un ou
  •        Farina de galeta
  •        Farina blanca
  •        Oli
  •        sal

Preparació

Traieu la pell de les botifarres i  barregeu-hi un ou batut, una mica de farina de galeta, un all picat i julivert . Seguidament passeu a fer les mandonguilles, les enfarineu i fregiu en una paella amb oli. Quant estiguin cuites les traieu del foc i reserveu. Fregiu el pebrot i els esparracs, els reserveu i seguidament feu  el sofregit de ceba i tomàquet en el mateix oli. Quan aquest estigui ben confitat i tireu un raig de llet i la picada d'all i julivert. Poseu tots el ingredients en una cassola    (També i podeu posà bolets fregits prèviament) i tireu-hi l’aigua calenta i els deixeu bullir a foc mitja durant 15 o 20 minuts.(El temps  varia segons el  gust de cadascú del punt de cocció dels fideus)








                                                









3 comentaris:

  1. Hola,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m’agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 28000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Bernat
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  2. Hola!! T'he atorgat el premi Best Blog!!
    Felicitats!!
    http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html

    ResponElimina

comentaris