BUNYOLS D'ANIS
- 300 gr.de farina
- un ou
- 120 gr. de sucre
- 7gr. de llevat en pols
- 80 ml. d’oli
- 80 ml. d’anís
- Sucre glaç
ELABORACIÓ
Posem l’ou en un bol i el batrem ve. Seguidament, afegim el sucre, l’oli i l'anís i ho barregem tot
Barregem la farina i el llevat en pols , i ho anem tirant a poc a poc, passat per un colador fi a sobre la resta dels ingredients tot remenant amb una espàtula fins que quedi ben barrejat.
Ens untem las mans i el marbre de la cuina ben net, amb una mica d’oli. Amassem be la pasta fins que quedi una massa fina i es desenganxi de les mans.
Quan tenim la pasta en el seu punt, ja podem anar agafen trossets de pasta , fer la forma de les rosquilles i fregir-les amb oli d’oliva . Quan son cuites es posen sobre paper absorbent perquè xopi l’oli.
A l’hora de servir s’espolsen amb sucre glaç.
Recepta de la meva amiga Isabel Martínez
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
comentaris